Η πρώτη νεανική
free-press
της περιφέρειας
e-mail: protasipatras@gmail.com

Απάντηση στην κ Κοντογεωργοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια
Δεν λήγουν οι λογαριασμοί μας πετώντας ανθρώπους στον κάλαθο των αχρήστων επειδή αρρώστησαν ίσως και από το ίδιο το νοσηρό σύστημα στο οποίο τους τοποθετήσαμε για να εργαστούν.

Αυτή ακριβώς τη φράση  χρησιμοποίησε η κ Κοντογεωργοπούλου σε άρθρο της στο thebest.gr για να σχολιάσει την απόπειρα αυτοκτονίας του καθηγητή μπροστά στα μάτια των μαθητών του και τη διαθεσιμότητα που του επιβλήθηκε. Αλήθεια κ Κοντογεωργοπούλου νοσηρό σύστημα είναι η ύπαρξη μαθητών σε τάξεις; Αλήθεια εμείς ή ο Υπουργός πίεσε τον καθηγητή να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα;

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ασφαλώς και έπρεπε αυτομάτως να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ασφαλώς και πρέπει να λειτουργήσουν τα κοινωνικά ανακλαστικά της πολιτείας και να του δώσει κάποια δουλειά σε γραφείο β/μιας.

Αλλά δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε τις μαθητικές τάξεις ως νοσηρό σύστημα. Δεν μπορούμε τους μελλοντικούς πολίτες να τους χαρακτηρίζουμε νοσηρούς εγκεφάλους. Εξάλλου είναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι. Αυτοί που πιθανώς θα ψηφίσουν την μία Κυριακή τον τωρινό Δήμαρχο, την άλλη θα βροντοφωνάζουν υπέρ του νέου Δήμαρχου και τελικώς την πρώτη μέρα των καθηκόντων του θα είναι απέναντί του και θα ανεβαίνουν στα κεραμίδια...Καλή αυριανή!

Και καλή λευτεριά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου