Η πρώτη νεανική
free-press
της περιφέρειας
e-mail: protasipatras@gmail.com

Πολιτική Διαφθορά

Δεν υπάρχουν σχόλια

             Διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης. Καθημερινά παρατηρούμε συνανθρώπους μας να βρίσκονται στο όριο της ανέχειας και της εξαθλίωσης. Όλοι αναρωτιόμαστε ποία είναι τα αίτια αυτής της κρίσης και του κοινωνικού μαρασμού και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση. Οι υποψίες όλων διασταυρώνονται στις προηγούμενες κυβερνήσεις και σε αυτούς που τις στήριζαν.
             Έτσι λοιπόν εδώ και δύο χρόνια όλες οι υποψίες μας γίνονται πραγματικότητα και αποκαλύπτουν όλα τα σκάνδαλα που βγαίνουν στην επιφάνεια με την πάροδο του χρόνου, με ανήθικους πολιτικούς που καταχράζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού για να χτίζουν βίλες και ακίνητα.
Λεωνίδας Στουφής
            Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, πως μια χώρα με τέτοιο πολιτισμό που έχει αναδείξει τους μεγαλύτερους φιλοσόφους παγκοσμίως δίνει την ψήφο της σε πολιτικούς δίχως ηθική και αξίες , οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τον ελληνικό λαό που τους εμπιστεύθηκε αλλά είχαν το θράσος τον κατηγορήσουν ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε". Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος ποιοί τολμούν να προσάψουν κατηγορίες σε μας. Αυτοί που έχτιζαν βίλες , αγόραζαν κότερα και παραθέριζαν σε εξωτικά νησιά με τα χρήματα που καταχράζονταν από το κράτος , ενώ εγώ όπως και ο κάθε πολίτης πασχίζουμε να βγάλουμε τα "προς το ζην". Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να δώσει ένα τέλος και να πει ως εδώ στα ψέμματα. Πως μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη στην χώρα μας, όταν κανείς δεν παραδέχεται τα λάθη του; Όταν όλη η χώρα εμπλέκεται στα σκάνδαλα και στην διαφθορά πως μπορούμε να εξελιχθούμε σαν κοινωνία; Σε ποια πρόοδο αναφερόμαστε; Σε αυτήν που ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του ή για μια συλλογική προσπάθεια προς το καλύτερο;
           Μπορεί να υπάρξει καλύτερο αύριο με την προοπτική που θέλουμε μονό κάτω από ένα συλλογικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου